romkreis logo vector alb

Romkreis – Producție și inovație în industria ambalajelor din plastic de unică folosință

20180330_101749

Dacă sunteți în căutarea unui producător de ambalaje din plastic de unică folosință, care să ofere o combinație perfectă între calitate și preț, atunci Romkreis este alegerea ideală.

Cu o experiență de peste 20 de ani în industrie, Romkreis a câștigat recunoștința clienților și a devenit un lider în producția de ambalaje din plastic.

Fabrica și depozitele proprii ale companiei, precum și utilajele moderne, îi permit să se adapteze cu ușurință la cerințele clienților și să își asigure un control complet asupra proceselor de producție. Acest lucru înseamnă că Romkreis poate oferi produse cu un raport calitate-preț excelent, la standarde înalte și într-un timp cât mai scurt.

Gamă largă de produse

Romkreis oferă o gamă largă de produse, de la tacâmuri și ustensile, la seturi complete de masă, astfel încât să poată acoperi cerințele din diverse sectoare, precum HORECA sau livrări la domiciliu. Indiferent de nevoile dvs., Romkreis are o soluție pentru dvs.

Materiale de înaltă calitate

Toate produsele Romkreis sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care asigură durabilitatea și rezistența, făcându-le o opțiune eco-friendly și economică. Compania se angajează să utilizeze materiale reciclabile și să ia măsuri pentru a reduce impactul asupra mediului.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui producător de ambalaje din plastic de unică folosință, cu experiență, un raport calitate-preț excelent și o gamă largă de produse, Romkreis este alegerea perfectă.

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile noastre!