Interventii non-stop pentru vidanjari si canalizari in Brasov si Sibiu

Daca aveti o problema de scurgere sau de canalizare si aveti nevoie de o interventie 24/7, ne puteti pentru ajutor. 

Oferim servicii si asistenta rapida 24/7 pentru interventii la drenaje si canalizare.

Curatarea canalizarii

Daca intampinati dificultati cu canalizarea, va puteti baza pe echipa Karpatia Canalizari. 

Echipa noastra de tehnicieni cu inalta calificare si experienta poate inspecta si repara toate tipurile de sisteme de canalizare. 

Dispunem de echipamentele si expertiza necesare pentru a oferi servicii rapide 24/7 pentru orice tip de problema cu canalizarea – in gospodaria sau afacerea dvs.

  • Vidanjare prin spalare prin presiune inalta de apa – aceasta este o metoda neintruziva care utilizeaza apa la presiune ridicata pentru a elimina blocajele din conducte fara a le deteriora.
  • Inspectie video CCTV – tehnicienii nostri vor folosi aceasta tehnica pentru a vedea interiorul tevilor dvs., astfel incat sa putem vedea care este cauza problemei, cum ar fi radacinile sau coroziunea de la materialele vechi ale tevilor care s-au deteriorat in timp.
  • Repararea sau reabilitarea conductelor si a canalizarii – Oferim o gama de solutii atat pentru clientii rezidentiali, cat si pentru cei comerciali care doresc sa isi repare canalizarea cat mai repede posibil, astfel incat sa nu mai aiba probleme in continuare.

Vidanjare prin spalare prin presiune inalta de apa

Ce inseamna vidanjare? aceasta s-ar putea exemplifica prin desfundarea retelelor de canalizare sau colectarea apelor uzate sau a deseurilor din fosele septice, tevile de scurgere, toalete, sanitare etc.

Vidanjare prin spalare prin presiune inalta de apa este o modalitate excelenta de a curata canalizarea si canalele. Este o tehnologie inovatoare care utilizeaza apa la presiune ridicata pentru a elimina blocajele si alte resturi din canalizare, lasandu-le sa curga din nou liber. 

Folosim aceasta tehnica pentru multe tipuri de lucrari – de la curatarea unor infundari simple in chiuvetele de bucatarie pana la eliminarea intruziunilor de radacini din conductele de canalizare. Putem indeparta inclusiv blocaje cu obiecte metalice pe tevile de scurgere, fara a fi nevoie de sapaturi, ci folosind tehnologie robotica prin frezare.

inspectie video CCtV

inspectia video CCtV este o modalitate excelenta de a vedea mai indeaproape ce se intampla in interiorul tevilor dumneavoastra. Exista doua tipuri principale de inspectie video: externa si interna. 

inspectiile video externe pot vedea in interiorul tevii din exterior, ceea ce este util pentru diagnosticarea unor probleme precum radacinile copacilor sau tevile sparte. inspectiile video interne folosesc camere video care sunt introduse in conducta de canalizare in sine, ajutand profesionistii Karpatia Canalizari sa vada ce se intampla mai departe in conducta de canalizare si sa determine cea mai buna modalitate de a o repara.

inainte de a efectua inspectia video, vom efectua si curatarea canalizarii, fiind astfel un pachet complet ce include si curatarea, dar si inspectia (revizia) necesara.

Filmarile externe pot fi folosite pentru a gasi scurgeri in conducte, cautand apa care s-a adunat in jurul imbinarilor sau a garniturilor din sistemul de instalatii sanitare al casei dumneavoastra. De asemenea, sunt utile atunci cand vine timpul sa reparati sau sa inlocuiti tevile vechi, deoarece permit accesul facil al instalatorilor fara a fi nevoie sa sape in curti sau pe alei – economisind timp si bani!

Filmarile interne ofera o privire si mai buna asupra a ceea ce se intampla in interiorul tevilor din casa dvs. si le permite profesionistilor Karpatia Canalizari un acces mai mare in timp ce lucreaza, astfel incat acestia sa stie exact unde trebuie facute reparatiile inainte de a le incepe. 

Reparatii sau reabilitare tevi de canalizare

Repararea sau reabilitarea canalizarii este procesul de reparare a conductelor de canalizare si a tevilor. tevile de canalizare, cunoscute si sub numele de sisteme de drenaj, sunt conducte subterane care transporta deseurile de la locuinta dumneavoastra la statia de tratare a orasului. 

Conducta de canalizare porneste de la casa dvs. printr-o conducta ingropata pana la un capac de canal al unui camin de vizitare la strada. Orice problema cu acest sistem poate cauza refluxul apelor uzate sau probleme de inundatii in locuinta dumneavoastra.

Pentru a preveni problemele cu sistemul de scurgere sau de canalizare:

  • Nu aruncati grasimi sau uleiuri in canalizare; acestea se pot solidifica impreuna cu alte materiale si pot bloca complet canalizarea.
  • Folositi strecuratoare la chiuvetele din bucatarie si la cazile de baie pentru a prinde resturile alimentare inainte ca acestea sa ajunga in canalizare si sa provoace infundari.
  • Evitati sa turnati cantitati mari de apa intr-o singura scurgere deodata; in schimb, distribuiti-le in timp, astfel incat fiecare chiuveta sa aiba posibilitatea de a se scurge in mod corespunzator inainte de a adauga mai multa apa intr-o alta chiuveta (cum ar fi atunci cand spalati vasele).

Daca aveti o problema de canalizare urgenta, sunati-ne pentru ajutor

Oferim servicii si asistenta rapida pentru interventii la canalizare si sistemul de drenaj in Brasov si Sibiu.