Karpatia Canalizari, specialisti in reabilitare capace de canal in Brasov si Sibiu

Ne dorim ca soferii sa aiba parte de drumuri cat mai bune si lipsite de orice denivelari care pot deranja experienta condusului in liniste si siguranta.

Am adus aceasta solutie inovativa in Romania, alaturi de tehnologia optima si de pregatirea specialistilor din echipa Karpatia Canalizari, astfel incat sa putem actiona cat mai rapid si cu efecte durabile.

Cat dureaza reabilitarea unui capac de canal?

Putem soluționa problemele de funcționare sau alinierea într-un timp foarte scurt, uneori fiind vorba de o operațiune de 40-50 de minute pentru a efectua o realiniere sau reabilitare a unui capac de canal, în funcție de condiții (rama, asfalt etc).

Bineinteles, daca nu se poate reabilia un capac din cauza uzurii foarte mari, putem inlocui acest capac cu unul nou, adaptat pentru acea operatiune.

De ce noi?

Echipa de specialiști Karpatia Canalizări are o colaborare strânsă cu compania Beck GmbH, fiind unul dintre cei mai mari furnizori de aparate și soluții de renivelare și reabilitare capace de canalizare, dar și cu compania ACO, fiind cel mai important producător român de capace de canalizare și rame pentru acestea.

Echipa Karpatia Canalizari (Kirchhof Group) a participat la cursurile de calificare organizate de BECK Kanal- & Schachtgeräte pentru solutiile de reabilitare si realiniere capace de canalizare.

Unde ne gasesti?

Echipa noastra va poate oferi serviciile de reabilitare, realiniere sau inlocuire capace de canalizare pentru regiunea Brasov si Sibiu.