De ce este necesara decolmatarea si curatarea periodica a tevilor de canalizare?

Este necesara desfundarea toaletelor si chiuvetelor, a gurilor de scurgere a apei, a urinarelor si a murdariei acumulate in tevi, astfel incat tevile sa poata transporta apa de ploaie, apele uzate si apa potabila prin sistemul de canalizare. 

Tevile care nu sunt curatate cel putin o data pe an se pot infunda si pot incetini debitul, dar si pot provoca mirosuri urat mirositoare.

Costul desfundarii tevilor este mult mai mic decat costul pierderilor cauzate din cauza unei posibile inundatii sau daune colaterale.

De-a lungul utilizarii, tevile de scurgere pot fi cuprinse de radacini sau alte obiecte ce intrerup fluxul normal. aceste tipuri de obiecte si imperfectiuni pot fi corectate folosind un sistem robotizat de curatare, inspectie si frezare. aceste echipamente au duze rotative cu ajutorul carora pot freza foarte usor orice tip de material, incepand de la radacini din lemn, pana la obiecte metalice sau din beton.

Daca chiuveta dumneavoastra se opreste sau daca o sectiune de teava s-a infundat, este timpul sa contactati o echipa ce va poate asigura desfundarea tevilor, dar si inspectarea acestora pentru a depista eventuale daune ce pot aparea in viitor. 

Este esential sa decolmatati si sa curatati tevile in mod regulat pentru a evita problemele de distributie a apei. acest lucru se poate face prin efectuarea unei intretineri periodice, in mod special prin utilizarea unei masini de curatare cu jet de apa de inalta presiune.

Tehnicienii Karpatia Canalizari folosesc echipamente de inalta tehnologie pentru a desfunda chiuvete, toalete si alte tipuri de tevi.

Ne puteti contacta pentru decolmatari sau curatari tevi de canalizare in regiunea Brasov sau Sibiu.