Cate interventii de vidanjare sau desfundare sunt necesare?

Din pacate, pe piata din Romania foarte putine firme de vidanjari folosesc tehnologie avansata, fiind astfel necesare foarte multe interventii si costuri ridicate pentru clienti.

Neavand de ales, clientii aleg sa cheme constant firme care doar mentin o situatie neplacuta, in loc sa o elimine din prima interventie de vidanjare sau desfundare.

Karpatia Canalizari a investit in tehnologie robotizata germana pentru a efectua interventii rapide de vidanjare sau desfundare.

Compania noastra este partenera cu BRAWO SYSTEMS GmbH din Germania, una dintre cele mai mari companii producatoare de echipamente pentru interventii canalizari.

Datorita tehnologiei prin fotopolimerizare, dar si cu ajutorul altor tehnologii inovative, putem efectua interventiile si reparatiile necesare foarte rapid, fara a fi provocate daune sau fara a fi necesare alte reveniri sau verificari.

Folosind o tehnologie de ultima ora, rezolvam aproape orice interventie si reparatie dintr-o data, cu efecte pe termen foarte lung. In acest fel, economisim timpul si banii clientilor, oferind solutia profesionista.

Sisteme inovative – precum BRAWO® Pico si BRAWO® Magnavity – se afla in dotarile standard ale echipei de interventii Karpatia Canalizari, actionand cu acestea in toata regiunea Brasov sau Sibiu.

Ne bucuram de increderea multor companii partenere germane, precum BRAWO Systems, Feierabend & Fock GmbH sau BECK – Kanal- und Schachtgeräte, cu ajutorul carora am evoluat in ultimii ani, investind in tehnologia dezvoltata de acestia, dar si dobandind know-how-ul din partea expertilor acestora. Echipele de interventii Karpatia Canalizari au participat constant la traininguri de pregatire la sediile din Germania ale partenerilor, invatand practic si teoretic modul de actiune si interventie optim.

Ne bucuram sa oferim cel mai profesionist serviciu de curatare, inspectie si vidanjare din Brasov, Sibiu sau pe o raza de 50km din jurul acestora.

Echipa noastra este foarte bine pregatită și are expertiza necesara pentru a rezolva orice problema de canalizare sau de scurgere rapid si fara pagube.

Ne puteti contacta pentru a programa o verificare sau interventie.