Cand trebuie sa fac inspectia fosei septice si desfundarea tevilor de scurgere?

Dacă aveți o casă mai veche și ați observat că chiuveta sau cada de baie se scurge încet, acesta ar putea fi un semn că este timpul să verificați câmpul de drenaj al sistemului dvs. septic. 

Dacă scurgerea canalizării durează mai mult decât de obicei, este posibil să aveți nevoie de o inspecție a fosei septice.

Dacă sistemul dvs. are o vechime mai mare de 3 ani, există șanse ca murdăria și gunoaiele să se fi acumulat în câmpul de scurgere, acumulându-se încet pe măsură ce trece timpul.

Inspecțiile vă pot ajuta să evitați reparațiile costisitoare.

Fosa septică trebuie inspectată în mod regulat pentru a se verifica dacă nu există uzură, scurgeri și supraîncărcare. 

O inspecție a pompei septice este efectuată de un profesionist pentru a detecta orice problemă și pentru a vă asigura că sistemul dvs. funcționează fără probleme, iar daca exista vreo problema ce se poate agrava, aceasta poate fi solutionata pe loc de echipa Karpatia Canalizari, multumita tehnologiilor robotizate si a know-how-ului echipei.

În ciuda eforturilor dumneavoastră, va veni un moment în care fosa septică sau sistemul de drenaj va trebui să fie inspectat. 

Fosa septică și câmpul de drenaj sunt o parte importantă a sistemului sanitar, fiind responsabile de igiena locuintei, dar si o posibila sursa de bacterii ce se pot raspandi foarte usor.

Inspecțiile regulate ale sistemului septic sunt esențiale pentru a vă asigura că toate părțile acestuia funcționează corect și sunt menținute în stare bună. 

Fosa septică și sistemul de drenaj trebuie să fie inspectate pentru depistarea problemelor apărute în urma trecerii timpului, a pătrunderii obiectelor daunatoare, a lipsei deflectoarelor de pe câmpul de drenaj, a acumulării excesive de apă cauzată de proceduri de pompare necorespunzătoare.

Este mai inteligent sa fie prevenite orice posibile probleme, de aceea recomandam inspectii periodice ale fosei septice si ale canalizarii pentru casele din Brasov sau Sibiu, regiuni in care echipa noastra actioneaza in fiecare zi.

Ne puteti contacta oricand pentru o inspectie de rutina.