Ai nevoie de desfundare tevi canalizare in Brasov sau Sibiu? Karpatia Canalizari are cele mai performante echipamente pentru tine!

Intretinerea unei case poate fi un lucru greu daca nu ai un ajutor de nadejde.

Acest lucru l-am inteles din prima zi de activitate, de aceea ne-am gandit cum am putea ajuta cat mai multe gospodarii din Brasov sau Sibiu, intr-un mod rapid si cu cat mai putin „deranj”.

Solutia a venit din tehnologizarea foarte avansata, achizitionand echipamente germane de ultima generatie, cu ajutorul carora putem efectua orice tip de desfundare a canalizarilor sau desfundare a chiuvetei, cazii, dusului, wc-urilor sau alte tipuri de scurgeri ale canalizarii.

Cu timpul, orice sistem de canalizare sau orice tip de tevi are nevoie de o desfundare sau reabilitare.

Problema este ca aceste situatii apar cand nu te astepti, astfel ca ai nevoie de o echipa ce poate actiona rapid si sa iti fie la dispozitie, dar si sa faca o treaba cat mai buna si care sa dureze in timp.

Nimeni nu isi doreste sa cheme o firma de vidanjare sau desfundare prea des, ci doar o data, sa isi faca treaba foarte bine si atat.

Din pacate, exista multe situatii in care clientii sunt obligati sa cheme prea des multe firme din cauza executiei slabe a lucrarilor de desfundare, in special din cauza tehnologiilor si a echipamentelor foarte vechi utilizate.

Aici intervine avantajul competitiv al Karpatia Canalizari! Investitia masiva in tehnologie si in pregatirea echipei de specialisti – direct in Germania, la producatorii nemti de echipamente pentru efectuarea, vidanjarilor, decolmatarii sau a desfundarii tevilor si a conductelor de canalizare.

Orice solutie de desfundare trebuie sa fie durabila, nefiind necesara vreo interventie multi ani dupa aceea.

Astfel, daca ai nevoie de o revizie sau de o interventie a sistemului de canalizare pentru casa ta din Brasov sau Sibiu, echipa noastra te poate ajuta cu mare placere.

Lucram foarte curat, avem un grup de specialisti tineri ce actioneaza cu foarte mult bun-simt pentru fiecare client.

Experienta indelungata pe piata din Germania ne-a ajutat sa aducem si aici un know-how foarte profesional si bine organizat, astfel ca ne mandrim cu un mod de actiune „la cheie”, incepand de la verificarea sistemului de canalizare prin tehnologii robotizate, folosind camere CCTV pe care le introducem pe tevi – pana la reabilitarea rapida a tevilor ce au probleme.

Toate aceste operatiuni se realizeaza pe loc, fara a fi nevoie de sapaturi sau daune ce raman dupa interventie.

Karpatia Canalizari a adus in Romania conceptul de „Vidanjare curata”!

Am adus aceasta solutie inovativa in Romania, alaturi de tehnologia optima si de pregatirea specialistilor din echipa Karpatia Canalizari, astfel incat sa putem actiona cat mai rapid, curat, organizat si cu efecte durabile.

Unde ne gasesti?

Echipa noastra va poate oferi serviciile de desfundare tevi canalizare in Brasov si Sibiu.