Ai nevoie de curatare sau desfundare a unei fosei septice din Brasov sau Sibiu?

Aveti nevoie de o revizie a fosei septice, precum si pentru tevile de scurgere atunci cand deseurile nu mai sunt evacuate din rezervor într-un mod eficient sau cand exista mirosuri neplacute ce persista.

Acest lucru se poate din cauza faptului ca radacinile si vegetatia blocheaza conducta sau pentru ca rezervorul sau conducta au dezvoltat daune structurale. 

Daca acest lucru este lasat necontrolat, atunci tevile sau chiar fosa se vor deteriora în continuare pana cand nu vor mai functiona si vor trebui înlocuite.

Fosele septice si conductele de scurgere înfundate pot cauza probleme majore. 

Apa din canalizare ar putea fi contaminata cu agenti patogeni si agenti patogeni daunatori, care pot raspandi boli. 

Pentru a evita acest lucru, trebuie sa va revizuiti periodic fosa septica si conductele de scurgere. O revizie a fosei septice poate fi efectuata în orice moment al anului.

Unul dintre motivele pentru care va recomandam o revizie este ca ajuta la protejarea sanatatii familiei dumneavoastra, nu doar pentru evitarea unor situatii neplacute cu privire la infundarea conductelor de scurgere sau refularea acestora. 

Este esential pentru sanatatea familiei si a locuintei dumneavoastra sa dezinfectati fosa septica si sistemul de drenaj în mod regulat. 

Pentru a evita potentiale defectiuni sanitare si potentiale daune pentru sanatatea dumneavoastra, este important sa va asigurati ca fosa septica si tevile de scurgere sunt în stare de functionare perfecta de functionare si sunt bine igienizate. Acest lucru poate fi verificat doar cu ajutorul unei inspectii video CCTV, ce implica si curatarea fosei si a tevilor de scurgere.

O scurgere blocata poate duce la înfundarea unei fose septice sau chiar provoca inundatii majore. 

Tehnicienii nostri vor inspecta sistemul de scurgere a fosei septice pentru a vedea daca exista scurgeri si deteriorari ale tevilor si apoi vor proceda la golirea rezervorului si la curatarea tevilor de scurgere. 

Putem efectua aceste interventii – reabilitare punctuala cu roboti – folosind tehnologie robotizata, fara a fi provocate daune sau fara a fi necesare reparatii majore.

Karpatia Canalizari ofera servicii de curatare, inspectie, revizie  si reparatii pentru toate tipurile de fose septice, oriunde in regiunea Brasov sau sibiu.